• GESLAAGD!

  Ben net mijn punten gaan halen en volgend jaar ga ik naar 't derde en laatste jaar van m'n opleiding :) , samen met bijna heel m'n huidige klas!

 • Tran(ce)slation

  Ik heb daarstraks een tweede blog aangemaakt, namelijk een soort "vertaling" van deze. Het enige verschil dat ik op dit moment kan bedenken is dat ik hier ook nog enkele dingen uit m'n gewone leven vertel die niet direct iets met m'n scoliose te maken hebben. Natuurlijk zullen de blogs niet identiek zijn, maar normaalgezien zou het geen probleem moeten zijn om ze allebei een beetje te onderhouden. Na mijn operatie misschien wel, omdat ik dag per dag wil navertellen hoe het is gegaan en wat je te wachten staat, maar daar verzin ik dan wel iets op. In ieder geval, je vindt het adres bij de lijst van links.

 • 5 down, 3 to go

  jeuuj, volgende week ben ik aan't feesten :) en de week daarna ook nog, maar dan niemeer (operatie) ma goed, men examen van vandaag is wel vrij goed gegaan, dus da valt mee. Nu nog hopen da de volgende drie even goed zijn en dan hopen op eerste zit.
  Nu ff naar het appartement van m'n zus, naar de hamster kijken (zus is op reis). Bye!

 • Zomer! :)

  Eigenlijk wel iets te warm, maar 't helpt wel tegen m'n rugpijn en is aangenamer om te leren. Zorgt ook wel voor afleiding jammergenoeg... En allergie! 'k heb bijna een hele dag aan't niezen en snutten geweest :'(
   Ik heb nog twee volle dagen om het volgende vak te leren, dus de druk is ook veel te klein. Morgen toch proberen zoveel mogelijk gedaan te krijgen.
  Ondertussen de layout toch maar wa zomerser gemaakt, kvond da wel passend :)
   
  Nu ga'k proberen slapen, op m'n slaapkamer is't altijd kei warm in de zomer (en kei koud in de winter..)
   
  Geniet nog van de zon!

 • Ondertusse nog maar vijf en just geen 400 :)

  399 bezoekertjes en nog vijf examens te gaan.. da valt goe mee denk ik zo. Ik heb dus nog maar drie examens afgelegd, waarvan twee redelijk en eentje waarvan ik het niet zeker weet. Morgen is er het volgende, en daarna heb ik drie dagen om het volgende te blokken, dus waarschijnlijk ga ik morgen niet veel meer doen :)
  Maar goed, met mij gaat het wel en met m'n rug ook , 'k heb gisteren ondervonden dat men rug het me wel laat weten als het genoeg is. Ik ga nog wat blokken, tot morgen of zo.

 • Nog zeve ...

  ... examens en dan zit het er hopelijk op voor dit schooljaar. Ik had dit bericht net al gepost maar dat is mislukt, dus nu een ingekorte versie.
   
  Vandaag mijn eerste examen gehad, ik weet niet of het echt goed was, maar ik ben er in elk geval lang aan bezig geweest, van 8.45 tot 11.40 uur, en dan was ik nog bij een van de eersten die af hadden. Maar goed, mijn rug deed wel pijn toen ik thuis kwam, maar na een pijnstiller en soms een pauze ging het wel redelijk. Ik heb toch nog zes uur gestudeerd dus. *trots* Voorlopig gaat het dus nog goed met mij, maar da verandert nog wel na een paar examens :)