... en na

Na de operatie, bovenste kromming ging van 62° naar 20°, de onderste die voordien 51° was is nu zo goed als verdwenen.

Commentaren

 • Leen,
  Een dikke merci dat je probleem met je rug in zulke open stijl verwoord. Onze dochter is ook getroffen door Scoliose en moet ook geopereerd worden. Je relaas geeft ons meer broodnodige info en duidelijkheid.

  Groetjes

 • Hallo, ik kwam via google terecht op je site.
  Ik geef deze reactie omdat ik ook een scoliose heb,
  kben een meisje van 14jaar nu, ik heb 46 graden kromming. In Leuven ben ik in behandeling, ik heb nooit eigenlijk echt veel last gehad tot de laatste paar weken.
  ik kan niet meer van de pijn aan mijn rug en aan mijn been, nu gaan we een nieuwe afspraak maken bij de dokter zo snel mogelijk om erover te praten.
  Ik maak me echt wel zorgen omdat ik echt veel schrik heb voor die operatie als dat eventueel zou moeten, maar waarschijnlijk wel want er bestaat ook niets anders voor..
  Ik zou graag willen dat je me eens toevoegd op msn dat je me meer kan vertellen over de operatie enzo.
  Babii_Giirl_x@hotmail.com
  hopelijk tot gauw.
  xx Joyce

 • Misschien een vreemde titel, maar toen ik je foto van je achterkant zag dacht ik eerst dat ik een foto van mezelf zag. Ik zie er nl. aan de achterkant precies zo uit. (Misschien iets erger, maar 't komt behoorlijk in de buurt)
  Inmiddels ben ik 24, maar ben geopereerd toen ik 12 was. Mijn bochten waren toen al ruim over de 50 graden heen, wat dus aanleiding was om een directe operatie. Ik heb sinds ik uit het ziekenhuis (oude AZG) ben nog altijd Cesear therapie voor mijn spieren en gewrichten. Het zal je waarschijnlijk wel bekend voorkomen...
  Als je het leuk vind om eens contact te hebben om verhalen/ervaringen/etc. uit te wisselen, dan mag je altijd mailen.

  Groetjes,
  Annick

 • Bij mijn operatie gingen ze van 77 graden naar 0!
  Ben 9 maanden geleden geopereerd in Nijmegen!
  Het gaat nu heel erg goed!
  Succes met je rug!

  Liefs

 • heey, hoe is het nu met je na de operatie? ik moet binnekort ook en ben benieuwd hoelang je moet revalideren en hoelang het duurt om weer op de been te zijn..ik heb ook een dubbele van 52 en 64 graden en ga binnekort na maastricht voor mijn operatie aleen ik ben pas bevallen van mijn zoontje en ben bang dat de herstelperiode lang is enzo in verband met opvang

De commentaren zijn gesloten.