It's been a while

lang geleden dat ik hier nog geweest ben. Het is nu bijna 5 maanden sinds mijn operatie, en alles loopt vrij goed. De laatste tijd heb ik wel pijn in mijn onderrug, wat volgens mijn specialist verklaard wordt door het feit dat mijn buikspieren niet sterk genoeg zijn. Daarvoor zal ik binnenkort naar de kinesist gaan, die me moet helpen om buikspieroefeningen aan te leren.

Commentaren

 • ik heb met u te doen

 • dag meid .Ben toevallig beetje aan het opzoeken wat ik heb ('t zelfde zoals jij ) ben ik jou ding hier tegengekomen.Heb er al serieus mee geworsteld en nu nog vooral op psygologisch vlak dan .k ga bijvoorbeeld nog altijd niet in zomer op strand liggen en is op 2min van me deur of gaan zwemmen erdoor.Dat ik alle dagen deed als ik klein was.Wat moet het niet zijn voor een meisje.'k hoop dat het goed gekomen is met je .groetjes

 • Hallo met stephanie ,
  het is erg voor jou ! heb jij misschien een e-mail adres voor verder te praten .ik ben nu 14 jaar en ik heb scoliose . ik word in juli geopereert en ik heb echt heel erge schrik misschien dat jij me wat kan kalmeren . Groetjes stephanie .

 • ik ben 14 jaar & wordt 20 maart geopereerd ook aan scoliose ik ben er echt heel bang voor, ik wordt geopereerd in maastricht.

  succes alvast met wat er nog komt!

  groetjes, suzanne!

 • hallo, fijn te horen dat het goed met je gaat. En hopelijk ondertussen nog heel wat beter. Mijn dochter Laure-Anne wordt 8 juni ook in het UZA geopereerd door Dokter Michielsen. Zij wordt twee dagen ervoor 14 jaar. Ik hoop natuurlijk ook op een goede afloop. We hebben er dan ook alle vertrouwen in. Maar toch is het nog een beetje bang afwachten. Dankjewel voor het hele verloop van je ziekenhuisverblijf zodoende we ons een beetje kunnen voorstellen wat ons te wachten staat. Ondertussen hoop ik voor jou dat je al een heel stuk verder staat. En wens je het allerbeste toe!

 • bedankt voor je rijjke bron aan informatie!
  door wie werd je geopereerd en waar?

 • waar en door wie werd je geopereerd?

De commentaren zijn gesloten.